Supă de țelină răcită cu scoici de dafin Nantucket
Supa de țelină răcită cu scoici Nantucket Bay ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți scoici Nantucket bay, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă Răcită De Sfeclă Și Țelină, Scoici Cu Salată De Rădăcină De Țelină, și Remoulade de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați țelina feliată și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocant-fraged și încă verde strălucitor, 4 până la 5 minute.
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa cu pătrunjelul. Strecurați supa într-un bol, apăsând pe solide.
Se amestecă frache-ul crme și se dă la frigider până se răcește. Condimentează supa cu sare și piper alb.
Chiar înainte de servire, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare până la fumat. Într-un castron, condimentați scoicile cu sare și piper și aruncați cu restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați scoicile în tigaie; gatiti la foc mare, intorcand, pana devin aurii si fierte, aproximativ 3 minute.
Puneți supa în boluri și mutați scoicile în centru.
Se presară cu frunzele de țelină și se servește imediat.