Supă cu cinci fasole
Supa cu cinci fasole este un fel principal care servește 14. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 198 de calorii , 13 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, arpagic, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Cu un scor spectaculos de 83% , acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați burtă chinezească de porc înăbușită cu cinci mirodenii cu rădăcină de lotus și yucca la abur , Five Spice Chai Latte și tocană chinezească de porc cu cinci condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combină fasolea; împărțiți în patru loturi egale, de aproximativ 3-3/4 căni fiecare.
Pentru a face un lot de supă: Spălați un lot de fasole.
Puneți într-un ibric mare; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere; gatiti 3-4 minute.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 1 ora.
Legați mirodeniile într-o pungă din pânză de brânză.
Scurgeți și clătiți fasolea. Întoarceți-vă la ceainic; adăugați bulion, condimente și apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 1-1/2 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând din când în când.
Îndepărtați condimentele.
Adăugați roșiile și încălziți.