Supă Cremoasă De Fasole Lima Cu Paste

Supă Cremoasă De Fasole Lima Cu Paste
Supa cremoasă de fasole Lima cu paste necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 286 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, apă, paste orecchiette și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Supă cremoasă de ciuperci, orz și fasole Lima, Gratin Cremos De Fasole Lima, și Supă De Fasole Lima pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați apă, cimbru, bulion și fasole lima; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă busuiocul, sucul de lămâie și ardeiul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați 3 căni de supă într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați paste; gatiti 15 minute sau pana cand pastele sunt fragede. Se amestecă ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista