Supă aurie de cartofi-praz cu pâine prăjită Cheddar
Supa aurie de cartofi-praz cu pâine prăjită Cheddar este o vegetarian supă. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți piper, unt, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de praz și cartofi de mamă cu pâine prăjită cu muștar, Supă perfectă de cartofi, praz și ceapă cu pâine prăjită cu brânză de usturoi, și Supă De Praz Cu Pâine Prăjită Brie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti supa, topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional (nu se rumeneste).
Adăugați cartofi, apă, sare, bulion și 2 crenguțe de cimbru. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când cartofii sunt foarte fragezi.
Pentru a pregăti toasturile cheddar, așezați felii de baghetă într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 7 minute sau până la prăjit. Întoarceți feliile; se acoperă cu spray de gătit și se presară 1 lingură de brânză peste fiecare felie.
Coaceți 5 minute sau până când brânza se topește.
Se presară uniform cu piper roșu.
Scoateți tigaia de pe foc; aruncați crenguțele de cimbru. Mash parțial cartofii cu un masher de cartofi; se amestecă smântâna.
Se presară cu piper negru.
Se servește cu pâine prăjită cheddar.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.