Suisse Mocha Pie

Suisse Mocha Pie
O porție conține 150 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maxwell house international suisse Mocha, topping cool Whip whipped, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Suisse Mocha Tiramisu, Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, și Gogoși sănătoase de Mocha cu glazură de Mocha de ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile și untul; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2
Bateți amestecul de budincă, cafeaua instant aromată și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece; lingura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste plăcintă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista