Sufleu De Ciocolată Uitat

Sufleu De Ciocolată Uitat
Sufleul de ciocolată uitat necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.52 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 20 de fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sufleu De Ciocolată Uitat, Cookie-Uri Uitate, și Cookie-Uri Uitate.

Instrucțiuni

1
Puneți un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de sufle de 6 căni sau o caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Topiți ciocolata și untul într-un castron mare așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, amestecând frecvent. (Sau într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la 50% putere timp de 2 până la 3 minute, amestecând bine la fiecare 30 de secunde până când ciocolata este topită și netedă.) Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Răsturnați semințele din boabele de vanilie în amestecul răcit și adăugați sare și 6 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați gălbenușurile 1 la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un bol folosind un mixer electric la viteză mare până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați restul de 6 linguri de zahăr, puțin câte puțin, bătând până când albii țin vârfuri rigide lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Bateți aproximativ 1/4 din albușuri în amestecul de ciocolată pentru a ușura aluatul, apoi împăturiți albușurile rămase ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă aluatul în vasul cu sufle, întinzându-l uniform.
10
Coaceți aproximativ 30 până la 35 de minute sau până când centrul încă se zgâlțâie și o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede care aderă la ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Serviți sufleul cald.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista