Sucotaș Vegetal De Vară La Grătar
Rețeta la grătar de vară Veggie Succotash ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 30 minute. Această garnitură are 213 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Paste Succotash De Vară Cu Legume La Grătar, Pachete De Legume De Vară La Grătar Cu Ierburi De Unt, și Summer Succotash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400). Topiți untul într-o cratiță mică; se amestecă uleiul.
Ungeți porumbul, dovleceii și ceapa cu jumătate din amestecul de ulei-unt și puneți-le pe grătarul uns.
Așezați fâșiile de slănină în lateral pe grătar.
Gratiți porumbul 8 până la 10 minute, ceapa 8 minute și dovleceii 5 până la 7 minute, întorcând și ungând toate legumele de mai multe ori; îndepărtați legumele așa cum sunt gata. Grill bacon aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți slănina și lăsați-o deoparte cu legumele până se răcește suficient pentru a se descurca.
Adăugați roșiile la grătar; grătiți 3 până la 5 minute, ungând cu amestecul rămas de ulei-unt.
Tăiați miezurile din porumb și puneți-le într-un castron mare. Se toacă dovleceii, ceapa și slănina; se adaugă în castron. Se amestecă roșiile și fasolea lima.
Se amestecă împreună oțet și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă peste succotash; aruncă bine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat