Suc de spanac și parmezan 6s
Spanacul și parmezanul souffl ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 153 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Un amestec de albușuri de ou, gălbenușuri de ou, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suc De Spanac-Parmezan 6s, Suc de spanac-parmezan 6s, și Souffl De Spanac 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți o foaie de copt în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți ramekinele de 4 (6 uncii) cu spray de gătit; presărați uniform cu pesmet, înclinând și întorcând vasele pentru a acoperi complet părțile laterale.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Adăugați spanac; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand constant.
Așezați spanacul într-o strecurătoare; lăsați să stea 5 minute. Strângeți excesul de lichid din spanac. Tăiați gros spanacul.
Combinați 2/3 cană de lapte și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru) într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand continuu. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se lasă să stea timp de 10 minute. Se amestecă spanacul, brânza și gălbenușurile de ou.
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii (nu exagerați). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de spanac și pliați ușor albușurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; întoarceți foaia de copt la cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350; coaceți sufletele la 350 timp de 21 de minute sau până când sunt pufoase și se rumenesc.