Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată

Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, Baie De Lămâie Conservată, și Hummus De Lămâie Conservat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu până când untul face spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu; gatiti, amestecand des, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
3
Adăugați panko și gătiți, amestecând des, până când panko se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Se amestecă coaja de lămâie și se transferă panko pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Lasă să se răcească; pune deoparte. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgere.
8
Între timp, încălziți restul de 6 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana cand untul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 buchet de spanac; gatiti, aruncand, pana se ofileste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
10
Adăugați paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați suc de lămâie, coaja de lămâie conservată și restul de 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu și tosso combinați; condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie și coaja de lămâie conservată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
12
Se adaugă spanacul rămas și se adaugăpână când se usucă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
13
Serviți pastele acoperite cu panko rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PastePaste
14
Faceți înainte: Panko poate fi prăjit cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista