Stridii crude pe jumătate de coajă cu Mignonette de castraveți

Stridii crude pe jumătate de coajă cu Mignonette de castraveți
Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 73 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți castraveți de seră, suc de lămâie, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii pe jumătate coajă cu castravete-Sake Mignonette, Stridii pe jumătate de coajă cu Mignonette Rosa, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a scutura stridiile. Găsiți o cârpă durabilă și groasă și pliați-o de mai multe ori pentru a crea un pătrat; acest lucru va stabiliza stridiile în timp ce le scuturați și, de asemenea, vă va proteja mâna. Folosind prosopul ca mănușă, țineți stridia ferm pe o suprafață plană. Introduceți vârful cuțitului de stridie între jumătățile cochiliei și lucrați-l în jurul valorii de 1 parte la cealaltă în timp ce îl deschideți. Folosind cuțitul, tăiați mușchii departe de partea superioară, coajă plată, îndoiți coaja înapoi și aruncați-o. Rulați cuțitul sub stridie pentru a-l detașa complet, dar lăsați-l în coajă (aveți grijă să nu tăiați carnea în sine). Cuibărește stridiile într-un pat de gheață zdrobită sau sare de rocă umedă pentru a le menține constante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Sare De RocăSare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Serviți imediat.
1
Într-un castron mic, combinați oțetul de vin de orez, șobolani, ghimbir, castraveți, zahăr și piper negru; amestecând cu o furculiță. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până cu o zi înainte de a planifica să serviți, pentru a permite aromelor să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se servește cu stridii crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1
Se amestecă ingredientele într-un blender pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista