Stridii crude pe jumătate de coajă cu Mignonette de castraveți
Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 73 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți castraveți de seră, suc de lămâie, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii pe jumătate coajă cu castravete-Sake Mignonette, Stridii pe jumătate de coajă cu Mignonette Rosa, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a scutura stridiile. Găsiți o cârpă durabilă și groasă și pliați-o de mai multe ori pentru a crea un pătrat; acest lucru va stabiliza stridiile în timp ce le scuturați și, de asemenea, vă va proteja mâna. Folosind prosopul ca mănușă, țineți stridia ferm pe o suprafață plană. Introduceți vârful cuțitului de stridie între jumătățile cochiliei și lucrați-l în jurul valorii de 1 parte la cealaltă în timp ce îl deschideți. Folosind cuțitul, tăiați mușchii departe de partea superioară, coajă plată, îndoiți coaja înapoi și aruncați-o. Rulați cuțitul sub stridie pentru a-l detașa complet, dar lăsați-l în coajă (aveți grijă să nu tăiați carnea în sine). Cuibărește stridiile într-un pat de gheață zdrobită sau sare de rocă umedă pentru a le menține constante.
Într-un castron mic, combinați oțetul de vin de orez, șobolani, ghimbir, castraveți, zahăr și piper negru; amestecând cu o furculiță. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până cu o zi înainte de a planifica să serviți, pentru a permite aromelor să se unească.
Se servește cu stridii crude.
Se amestecă ingredientele într-un blender pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.