Stoc De Pui De Bază
Stocul de pui de bază este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 227 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de frunze de dafin, coapse și picioare de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Stoc De Pui De Bază, Stoc De Pui De Bază, și {Video} Cum se face stocul de pui de bază din puiul rămas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați coapsele și picioarele de pui pe o tigaie. Se acoperă ușor cu ulei și se prăjește până devine auriu, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Înveliți ușor un vas mare, adânc, cu ulei de măsline.
Adăugați ceapa, țelina, morcovii și usturoiul în oală și aduceți-l la foc mediu. Gatiti legumele amestecand frecvent pana cand incep sa se inmoaie si sunt foarte aromate, aproximativ 8-10 minute.
Scoateți puiul din cuptor și adăugați în oala cu legume împreună cu frunzele de dafin și cimbru. Umpleți vasul cu apă.
Așezați oala pe un arzător la foc mare. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic. În cele din urmă se va forma o spumă gri pe vârful apei. Îndepărtați gunoiul și grăsimea de pe vârful apei. Se fierbe timp de 2 1/2 până la 3 ore. Umpleți apa pe măsură ce se evaporă.
Se strecoară stocul și se aruncă puiul și legumele. Depozitați stocul în recipiente mici, recipientele din plastic și containerele din China sunt perfecte! Reciclează! Dacă nu utilizați imediat înghețați pentru o utilizare ulterioară.