Spirale de șuncă și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați spiralele de șuncă și brânză. O porție conține 235 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați apă, ou, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Spirale de brânză și șuncă, Spirale de șuncă și brânză, și Spirale semilună cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul și condimentul Italian.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul de pizza într-un pătrat de 12 inci.
Periați întreaga suprafață cu uleiul de măsline condimentat. Se acoperă cu 1 cană de brânză mărunțită și un strat uniform de șuncă. (Rezervați brânza și șunca în plus pentru crochetele de șuncă și brânză rotunde 2.)
Începând de la marginea de jos, înfășurați strâns aluatul pentru a forma un buștean. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați rola pe părtinire în bucăți groase de 1 inch. Aranjați rulourile pe o parte pe o foaie de copt antiaderentă sau ușor unsă. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a dovedi.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mic, amestecați oul cu 2 linguri de apă.
Periați vârfurile și părțile laterale ale rulourilor cu spălarea ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor, transferați într-un platou de servire și serviți.