Sparanghel Rapid Benedict

Sparanghel Rapid Benedict
Sparanghelul rapid Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 290 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Rapide Benedict, Ouă De Sparanghel Benedict, și Ouă ușoare Benedict cu sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați la aproximativ un centimetru de fundul sparanghelului și coajați aproximativ la jumătatea drumului. Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline pe o foaie de copt. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se înmoaie ușor și se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Combinați maioneza, parmezanul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Umpleți o tigaie dreaptă cu aproximativ 2 centimetri de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați oțetul. Spargeți un ou într-o ceașcă și alunecați-l ușor în apă. Repetați cu ouăle rămase și gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 3 până la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ușor ouăle din apă și ștergeți-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Pentru a servi, împărțiți sparanghelul între 4 farfurii, acoperiți fiecare cu un ou fiert, stropiți cu un sfert din sos și garnisiți cu o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista