Sparanghel cu Brie
Sparanghelul cu Brie este un דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1065 calorii. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, brânză Brie cu 2 roți, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Sparanghel și Perogii Brie, Tarte Brie și sparanghel Phyllo, și Supă de sparanghel cu Brie Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați sparanghelul într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana cand este fraged, dar inca crocant, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Se scurge și se pune într-un vas de copt puțin adânc.
Așezați felii de brânză peste sparanghel. Într-un castron mic combinați untul topit, pesmetul și semințele de susan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute.
Măriți cuptorul pentru a fierbe. Se fierbe doar până când pesmetul se rumeneste.