Sparanghel crud ras cu sos de parmezan
Sparanghelul crud ras cu pansament parmezan este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de apă caldă, sare și piper kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel Crud Ras Cu Sos De Parmezan, Sparanghel ras cu vinetă parmezană, și Sparanghel ras cu vinetă parmezană.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, radeți sparanghelul în fâșii lungi și subțiri și transferați-l într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați Parmigiano-Reggiano cu sucul de lămâie, apa și uleiul de măsline.
Adăugați la sparanghel și aruncați pentru a acoperi. Condimentează salata cu sare și piper și servește imediat.