Sparanghel în Prosciutto

Sparanghel în Prosciutto
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 85 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, bulion de pui, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prosciutto Sparanghel, Sparanghel cu Prosciutto, și Prosciutto & Sparanghel Straturi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tăiați capetele lemnoase de pe sparanghel. Nu este nevoie să le curățați decât dacă sunt destul de groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare adăugați bulion de pui aducându-l la foc mic. Apoi adăugați sulițele de sparanghel cât mai aproape de un singur strat posibil. Lucrați în loturi, dacă este necesar. Braconați sparanghelul până abia gătit (chiar și puțin gătit). Aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Transferați-le pe o suprafață de lucru curată pentru a se răci, din nou în cât mai aproape de un strat posibil. În timp ce se răcesc, reduceți bulionul de pui parfumat de sparanghel la aproximativ 1 cană. Opriți focul și lăsați-l deoparte.Colectați 6 tulpini de sparanghel într-un pachet îngrijit. Împingeți un baston de brânză Bel paese în centrul acelui pachet. Înfășurați 1 bucată de proscuitto în jurul fiecărui pachet cât mai strâns posibil, fără a rupe proscuitul. Puneți pachetul într-un vas de copt, cu cusătura în jos. Repetați cu sparanghelul rămas și brânza Bel paese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Puneți o bucată de unt pe vârfurile sparanghelului fiecărui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
5
Adăugați vin alb și suficient din restul de bulion de pui parfumat de sparanghel pentru a umple fundul vasului de copt cu aproximativ cm. Condimentați cu sare și piper și presărați parmezanul deasupra.Mutați vasul în cuptorul preîncălzit și prăjiți până se rumenesc cu câteva margini crocante. Aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Serviți în boluri cu o mulțime de bulion delicios și pâine crustă ca prim fel, sau alternativ ca garnitură cu un strop de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Revista