Spanac și gouda afumată quiche fără crustă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați spanacul și gouda afumată quiche fără crustă. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați paprika, scallions, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și gouda afumată quiche fără crustă, Curcan afumat fără crustă și Quiche de spanac, și Spanac, ceapă verde și Quiche gouda afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți o tigaie de sticlă sau ceramică de 9 inci cu untul moale și presărați jumătate de parmezan deasupra.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Strângeți spanacul în loturi, foarte ferm cu mâna, pentru a îndepărta excesul de apă. Puneți spanacul într-un robot de bucătărie, împreună cu ouăle, gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, Gouda, făină, nucșoară și sare și piper după gust. Pulsând până când amestecul este o culoare chiar verde cu bucăți de spanac, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scallions și puls scurt pentru a amesteca.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Presărați blatul cu restul de 2 linguri de parmezan și boia de ardei.
Așezați pe raftul inferior al cuptorului coaceți până când quiche este doar setat în centru, aproximativ 40 până la 45 de minute. Se răcește complet pe un suport înainte de servire.