Southern Joy " Tarta cu piersici și Praline necesită aproximativ 1 oră și 17 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți conserve de piersici, zahăr granulat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pralină Din Sudul Pecanului, Tort De Pecan Cu Pralină Sudică, și Peach Praline Bombes cu sirop de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 2 căni de făină de tort. Procesați, adăugând făină suplimentară, 1 lingură la un moment dat, după cum este necesar, până când aluatul formează o bilă. Formați aluatul într-un disc de 6 inci; înfășurați în hârtie de ceară și răciți 50 de minute sau până când este ferm, dar încă maleabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Înveliți o tigaie de tartă de 10 inci cu fundul detașabil și părțile laterale de 1 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Îndepărtați hârtia de ceară din aluat și apăsați în partea inferioară și 1/2 inch în sus a tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la auriu. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți pe un platou de servire.
7
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mic; bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Combinați 6 linguri de zahăr granulat, 1/4 cană de unt și suc de lămâie într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand constant, la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Scoateți din căldură. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se pune la foc mediu-mic; gătiți, amestecând constant, 2 până la 3 minute sau doar până se îngroașă. Acoperiți cașul de lămâie; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Combinați nucile pecan și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se pune la foc mediu; gatiti, amestecand constant, pana se topeste zaharul si amestecul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
13
Se toarnă într-un singur strat pe hârtie de ceară; se răcește complet. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară și rupeți-o în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
14
Întindeți cașul de lămâie într-un strat subțire peste fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
15
Scurgeți bine feliile de piersici și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
16
Puneți conservele într-un castron mediu. Cuptor cu microunde la 20 de secunde sau doar până la cald; mash păstrează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
17
Adăugați felii de piersici, amestecând la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
18
Aranjați feliile de piersici într-un model circular pe caș de lămâie. Periați ușor orice conserve rămase în fundul bolului peste felii de piersici. Top felii de piersici cu amestec de praline, mounding ușor în centrul de tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Conservă
Praline
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
19
Garnisiți, dacă doriți.
20
Serviți imediat. A se păstra la frigider.
21
Sfat: Selectați piersici proaspete ferme, coapte. Dacă utilizați piersici congelate, asigurați-vă că piersicile sunt complet dezghețate și bine drenate. Piersicile moi, foarte coapte produc o cantitate nedorită de suc pe această tartă, care interferează cu textura cașului de lămâie. Rulați cu grijă un cuțit subțire ascuțit între fundul tigaiei și produse de patiserie pentru a elibera fundul tigaiei. Gemul de piersici poate fi înlocuit cu conservele de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început rece, cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersic roșu sărind din sticlă. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crispfreshness și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă, care este în curând tointegrate complet. Frumoasă prindere.