Souffl Au Crabe
Souffl au crabe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 158 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, sosul fierbinte al lui frank, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crabe Beninoise, Creme d ' Argenteuil Au Crabe (supă de sparanghel cu Crab -- Franța), și Souffl De Ou 4 pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.