Sos Enchilada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați sosul Enchilada. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 54 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ulei vegetal, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, Sos Roșu Enchilada, și Sos Roșu Enchilada.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, oregano, chimenul și scorțișoara; se sotează câteva minute.
Se amestecă făina și praful de chili, amestecând până când sosul se îngroașă. Se amestecă încet în bulionul de pui; reduceți până când sosul atinge consistența dorită. Se amestecă ciocolata până se topește și se amestecă bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."