Sos De Tofu De Susan
Sosul de tofu de susan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână tofu de mătase ambalat aseptic, ceapă verde, ulei de susan asiatic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Susan Tofu Caesar, Salată de Tofu cu sos Ponzu de susan, și Salată de varză Napa și Tofu cu sos de susan.
Instrucțiuni
Scurgeți tofu într-o strecurătoare timp de aproximativ 5 minute, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie.
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați tofu, oțet, usturoi, coriandru, ceapă verde, miere, ulei de susan, sos de soia și fulgi de chili. Rotiți până când este foarte neted.