Sosul de Paste cu fructe de mare ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.74 pe portie. O porție conține 144 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de scoici de dafin, ceapă verde, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste cu fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry, Sos de roșii Cherry Fra Diavolo, fructe de mare și paste, și Paste de fructe de mare inspirate de Paellan cu un sos de cremă de coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vin; se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se amestecă ambele tipuri de salsa, ardei iute și suc de lămâie; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dientes De Ajo
4
Adăugați creveți și scoici; gătiți până când creveții devin roz și scoicile sunt opace.