Sos De Ierburi Savuroase
Savory Herb Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de frunze de dafin, piper, crenguțe de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Sos De Ierburi Savuroase, Friptură De Porc Cu Ierburi Savuroase Cu Sos, și Sos de ciuperci savuroase și ierburi cu piure de cartofi de conopidă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați gâtul de curcan și măruntaiele; gatiti 5 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Adăugați apă și următoarele 7 ingrediente (prin frunza de dafin); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni (aproximativ 1 oră). Se strecoară printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid de gătit și gât de curcan. Aruncați solidele rămase. Răciți complet lichidul de gătit. Degresați grăsimea de pe suprafață și aruncați-o.
Scoateți carnea de pe gât; se toaca marunt carnea. Aruncați osul gâtului.
Adăugați carne de gât la lichidul de gătit.
Strecurați picăturile de curcan rezervate printr-o strecurătoare peste un castron puțin adânc; aruncați solidele.
Puneți picăturile strecurate în congelator timp de 20 de minute. Degresați grăsimea de pe suprafață; aruncați.
Așezați făina într-o cratiță medie; adăugați 1/4 cană de lichid de gătit, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați lichidul de gătit rămas, picăturile de curcan, sarea și piperul; aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute sau până se îngroașă ușor.