Sos De Carne Consistent

Sos De Carne Consistent
Sosul de carne consistent necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 256 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $2.54 pe portie. Un amestec de rotund măcinat, pătrunjel, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sos De Carne Italian Consistent, Plăcintă Consistentă Cu Carne, și Plăcintă Consistentă Cu Carne.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez mare; gătiți la foc mediu-mare până când carnea se rumeneste, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din cuptorul olandez cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Întoarceți amestecul de carne la cuptorul olandez; adăugați roșii și următoarele 6 ingrediente, amestecând bine. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 35 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați pătrunjel; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Lingura 1 1/2 cani sos în fiecare din 5 etichetate grele, zip-top pungi de plastic. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista