Somon Teriyaki
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Teriyaki de somon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 285 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, file de somon, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați pielea de pește.
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Se amestecă sosul de soia, vinul, zahărul brun și ghimbirul în sticlă superficială sau vas de plastic.
Adăugați pește; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 oră, rotind o dată.
Setați controlul cuptorului la fiert. Spray broiler-tigaie rack cu spray de gătit.
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada.
Așezați peștele pe raft în tigaia broiler.
Periați cu marinată. Se fierbe cu blaturi de aproximativ 4 inci de la căldură 5 până la 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.