Pan ars somon s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție conține 307 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de sare, piper măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.