Somon la grătar cu usturoi, lămâie și busuioc

Somon la grătar cu usturoi, lămâie și busuioc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul la grătar cu usturoi, lămâie și busuioc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 277 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Somon La Grătar Cu Unt De Lămâie De Busuioc, Paste din grâu integral cu lămâie, busuioc și somon la grătar, și Somon la grătar cu usturoi și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti peștele, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
3
Presărați peștele uniform cu sare și piper; adăugați pește în tigaie. Acoperiți și grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
TigaieTigaie
4
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista