Somon la grătar cu Orzo, Feta și vinetă de vin roșu

Somon la grătar cu Orzo, Feta și vinetă de vin roșu
Somonul la grătar cu Orzo, Feta și Vinaigreta de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 746 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.17 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Somon la grătar cu Orzo, Feta și vinetă de vin roșu, Salată orzo mediteraneană cu vinetă Feta, și Salată de Orzo, Feta și roșii cu vinetă de maghiran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar în aer liber pentru gătit mediu-înalt la foc direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Între timp, faceți salata orzo: aduceți o cratiță mare cu apă sărată la aboil la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orzo și gătiți, amestecând des, timp de aproximativ 8 minute, sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Scurgeți orzo-ul într-o sită și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Într-un castron mediu, bateți oțetul, șalotele și usturoiul împreună. Treceți treptat în uleiul de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-un castron mare, aruncați orzo cald, spanac, roșii, nuci de pin și busuioc cu vinetă. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte la camerătemperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Nuci De PinNuci De Pin
TomateTomate
SpanacSpanac
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru a găti somonul: acoperiți somonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare șipiper. Ungeți grătarul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați somonul pe grătar cu colțul din dreapta sus al fiecărui file orientat spre poziția de la ora 2 și gătiți timp de 4 minute, fără a mișca somonul. (Acest lucru vă va ajuta să oferiți somonului o căutare bună de semne frumoase de grătar și îl va ajuta să se elibereze de pe grătar.) Folosind o spatulă subțire de metal, începând de la colțul fiecărui file cel mai apropiat de tine, răstoarnă fileurile. Grătiți timp de aproximativ 2 minute sau până când peștele este opac, cu un centru ușor roz, atunci când este fulgi în partea cea mai groasă cu vârful unui cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuțitCuțit
9
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Movilă salata în centrul unui platou mare de servire sau a patru farfurii.
11
Se presară cu brânza feta. Se acoperă cu somonul, se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
ArpagicArpagic
SomonSomon
12
Prăjirea Nuci De Pin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
13
Pentru a prăji nuci de pin, încălziți o tigaie medie uscată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați nucile și gătiți, amestecând des, timp de 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
15
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
16
Retipărit cu permisiunea What ' s for Dinner? de Curtis Stone, 2013 Ballantine Books
17
Curtis Stone este autorul a cinci cărți de bucate și gazdă a Top Chef Masters pe Bravo. El este, de asemenea, Creatorul Kitchen Solutions, o linie elegantă de vase vândute la comercianții cu amănuntul din întreaga lume și scrie o rubrică lunară pentru fitness pentru bărbați. Născut în Melbourne, Australia, Stone și-a perfecționat abilitățile la Londra, la Caf Londra Royal, sub legendarul bucătar Michelin de trei stele Marco Pierre White, și la Mirabelle și veneratul Quo Vadis. Locuiește în Los Angeles împreună cu soția și fiul său.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista