Somon afumat și brânză Mini cartofi copți de două ori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați somon afumat și brânză Mini cartofi copți de două ori. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, aur yukon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mini-Frittate De Somon Afumat, Mini Pizza Cu Somon Afumat, și Mini Quesadillas De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Frecați cartofii cu ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
3
Așezați cartofii pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați cartofii în jumătate transversal; tăiați o porțiune mică din marginea rotunjită, astfel încât cartoful să stea în poziție verticală. Scoateți cu grijă aproximativ 1 linguriță de pulpă din fiecare jumătate, lăsând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Coji De Paste
7
Combinați pulpa de cartofi, laptele, untul, piperul, brânza și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron. Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de cartofi în fiecare coajă de cartofi. Aranjați cartofii umpluți pe o tigaie cu jeleu; acoperiți fiecare cu 1/2 linguriță de somon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Brânză
Piper
Somon
Jeleu
Lapte
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
8
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.