Somon afumat în bărci de castraveți
Somonul afumat în bărcile de castraveți este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 35 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de somon, iaurt grecesc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Mousse de somon afumat în bărci de castraveți, Bărci Cu Somon Și Castraveți, și Bărci Cu Somon Și Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați se termină castraveții. Împărțiți fiecare castravete pe jumătate pe lungime. Scoateți centrul de castraveți, lăsând o coajă groasă de 1/4 până la 1/2 inch.
Tăiați în bucăți de 24 (1 1/2 inch lungime). Rezervați orice castravete rămas pentru o altă utilizare.
Combinați iaurtul, somonul și ceapa într-un robot de bucătărie; procesați până când părțile laterale ale bolului sunt aproape netede, răzuind după cum este necesar. Lingură 2 lingurițe amestec de somon în fiecare bucată de castravete.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.