Somn Prăjit În Tigaie Cu Orez Cu Unt Și Piper Murat

Somn Prăjit În Tigaie Cu Orez Cu Unt Și Piper Murat
Somnul prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $10.61 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1299 calorii, 70g de proteine, și 50g de grăsime. Un amestec de alimente, sare, făină de wondra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vopseaua alimentară, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somn prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat, Somn prăjit cu ardei murați, și Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista