Slănină Crocantă Din Piele De Curcan
Rețeta slănină crocantă din piele de curcan poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 746 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Un amestec de carne de vită, sare și piper, pește și fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Simply Recipes are 51 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Crispy Skin Slow Cooker Turcia (&Sos De Casă), Somon Cu Piele Crocantă, și Somon Cu Piele Crocantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km f (sau 350 km convecție).
Așezați piei de curcan într-un singur strat cu grăsime în jos pe o foaie de copt cu margini.
Se presară sare și piper.
Se coace la 375 F până se rumenesc bine și crocant (5-10 minute dacă este deja gătit, mai mult dacă începe crud).
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească la atingere. Se sfărâmă și se servește peste salate, pe supă, pe cartofi copți de două ori etc.