Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini

Nevoie de o curs principal fără lactate? Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 563 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini, Falafel - vinete umplute cu sos Tahini și gust de roșii, și Pita Shawarma de pui cu sos de usturoi Tahini.
Instrucțiuni
Aranjați Cotletele de curcan în sticlă de 15x10x2 inchvas de copt.
Întindeți feliile de ceapă în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se amestecă turmeric, sare grosieră, coriandru măcinat, chimen măcinat, piper negru, piper alb și boia fierbinte într-un castron mic.
Presărați felii de ceapă cu 1 lingură de amestec de condimente, apoi stropiți 2 linguri de ulei de măsline, întorcând ceapa pentru a acoperi ambele părți.
Presărați amestecul condimentat rămas pe ambele părți ale cotletelor de curcan,frecând amestecul de condimente cu vârfurile degetelorpentru a acoperi.
Burniță 4 linguri de ulei de măsline overturkey, de cotitură cotlete pentru a acoperi ambele părți.Acoperiți și răciți ceapa și curcanul cel puțin4 ore și până la 8 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați grătarul cu ulei.
Periați pâinea pita cu 2 linguri de ulei. Grătați felii de ceapăpână la licitație, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Grătați Cotletele de curcan până sunt fierte, aproximativ3 minute pe fiecare parte. Pâine pita la grătar până laapar semne de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați Cotletele de curcan și feliile de ceapă latăierea plăcii și menținerea pâinii pita calde.Lucrând în loturi, stivuiți mai mulți turcifelii și tăiați subțire transversal. Repetațistivuirea și tăierea cu felii de ceapă.
Se amestecăîmpreună curcan și ceapă într-un castron mare.
Așezați 1 pâine pita pe fiecare dintre cele 8 farfurii.Se acoperă cu amestec de curcan-ceapă, apoi
Gust de roșii, sos Tahini și vinete și serviți.
* Vinete ambalate într-o saramură de decapare cu apă,oțet, sare, ierburi și condimente; vândute pe piețele din Orientul Mijlociu.