Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla cu mărar și nuci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 156 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, zahăr, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu nuci, Sfeclă Galbenă Cu Nuci, și Salată de spanac cu sfeclă și nuci.
Instrucțiuni
1
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
2
Așezați într-o oală sub presiune de 6 litri; adăugați 2 1/2 căni de apă. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 6 minute. Eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Tăiați sfecla în jumătate pe verticală; tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
8
Așezați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Stropiți încet în ulei, amestecând constant cu un tel până se combină bine. Aruncați amestecul de ulei cu sfeclă; lăsați să stea 15 minute, aruncând ușor ocazional. Se amestecă mărarul. Se acoperă cu nuci chiar înainte de servire.