Scones cu caise
Scones de caise este un mic dejun european. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 319 de calorii . Această rețetă servește 16 și costă 58 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ pui de caise , chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite și prăjituri din făină de caise și năut .
Instrucțiuni
Pentru crema Devonshire, intr-un castron mare, bateti crema de branza, zaharul de cofetari si vanilia pana devine pufoasa. Bateți treptat suficientă smântână pentru a obține o consistență de întindere. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore.
Pentru scones, combinați ingredientele uscate într-un castron mare.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Adăugați caisele, nucile pecan și coaja de portocală. Cu o furculiță, amestecați rapid 1 cană de smântână pentru frișcă până se umezește.
Se intoarce pe o suprafata infainata; se framanta de 5-6 ori. Împărțiți în jumătate; modelați fiecare într-o minge. Aplatizați fiecare minge într-o formă de 6 inci. cerc; tăiați fiecare cerc în opt felii.
Puneți 1 inch una de alta pe o foaie de copt neunsă.
Ungeți cu smântâna rămasă.
Coaceți la 375° timp de 13-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți din tavă pe un grătar.
Se serveste cald cu crema Devonshire si dulceata.