Scoici umplute cu fructe de mare și cremă de brânză

Scoici umplute cu fructe de mare și cremă de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați scoici umplute cu fructe de mare și brânză cremă. Această rețetă pescatariană servește 36 și costă 82 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 113 calorii. Dacă aveți la îndemână carne de crab, piper măcinat grosier, salată de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: scoici umplute de pui cu brânză cremă, scoici umplute cu fructe de mare și scoici umplute cu fructe de mare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, maioneza, zahărul, sucul de lămâie, sare, piper și cayenne. Se amestecă ușor crabul, creveții și ceapa. Umpleți scoici, aproximativ 2 linguri fiecare. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
CrabiCrabi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista