Scoici cu compot cep și castane

Scoici cu compot cep și castane
O porție conține 342 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați castane, căței de usturoi, scoici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Dovleac Cu Compot De Afine Și Castane Prăjite, Carne de porc și castane, și Castane În Caramel De Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate de unt într-o cratiță medie și transpirați ceapa și usturoiul timp de 5 minute. Între timp, scoateți tulpinile cepelor de pe capete, tăiați-le în bucăți, tăiați capetele în jumătate și lăsați-le deoparte. Se amestecă tulpinile tocate cu ceapa, se ridică focul și se prăjește timp de 2 minute până se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă vinul și se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați castanele, 2 crengute de cimbru și 400ml/14fl oz de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Puneți capetele cep, tăiate lateral în jos, în jurul exteriorului, urmate de scoici în centru. Se prăjesc la foc mare timp de 1 min pe fiecare parte până devin aurii. Întoarceți și prăjiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați peste frunzele de cimbru, condimentați dacă doriți și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Scoateți cimbrul și amestecați în a doua jumătate a untului. Puneți compotul în cele patru farfurii adânci și acoperiți cu scoici și cepuri prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CompotCompot
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista