Scoici Arse Cu Salsa De Roșii, Spanac Și Ciuperci
Rețeta de scoici arse cu Salsa de roșii, spanac și ciuperci este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 144 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci chanterelle, roșii cherry, sare și piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Scoici Prăjite În Tigaie Cu Salsa Proaspătă De Capere De Roșii, Scoici arse cu praz brandy și ciuperci, și Scoici arse cu Salsa Verde pentru rețete similare.