Scoici Arse Cu Salsa De Roșii, Spanac Și Ciuperci

Scoici Arse Cu Salsa De Roșii, Spanac Și Ciuperci
Rețeta de scoici arse cu Salsa de roșii, spanac și ciuperci este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 144 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci chanterelle, roșii cherry, sare și piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Scoici Prăjite În Tigaie Cu Salsa Proaspătă De Capere De Roșii, Scoici arse cu praz brandy și ciuperci, și Scoici arse cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista