Sandy ' s Cherry Cobbler
Sandy ' s Cherry Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 400 de calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu cireșe, amestecul de copt, laptele evaporat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sandy ' s Cherry Cobbler, Cires Cizmar, și Cires Cizmar II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare, combinați amestecul de copt, zahărul, laptele evaporat și extractul de migdale.
Bateți până se omogenizează. Pune deoparte.
Adăugați untul în tigaie și topiți. Se amestecă umplutura de plăcintă și cireșele dezghețate.
Se toarnă aluatul deasupra.
Coaceți până când auriu și scobitoarea introdusă în aluat iese curată, aproximativ 35 până la 40 de minute
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 1 oră înainte de servire.
Se servește cald cu topping bătut sau o lingură de înghețată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.