Sandvișuri Mediteraneene Cu Salată De Ton
Sandwich-uri salata de ton mediteranean necesită aproximativ 9 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 209 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți tunan albacore în apă, brânză feta, roșii de prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Ton Mediteranean, Sandvișuri Cu Ton Mediteranean, și Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți năutul într-un robot de bucătărie; puls de 5 ori sau până la tocat.
Combinați năutul tocat, brânza și următoarele 6 ingrediente într-un bol mediu; aruncați bine.
Aliniați fiecare jumătate de pita cu 1/2 cană de spanac și umpleți cu 2/3 cană de salată de ton.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.