Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar

Sandvișurile de miel la grătar cu ceapă verde la grătar sunt un fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 269 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cimbru, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Încercați Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Praz Pentru Copii La Grătar, Usturoi Verde Și Sandvișuri De Miel Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fante de 1/2 inch peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante.
Presărați mielul cu sare și piper, apoi ierburi, presând ierburile pentru a adera. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați ceapa verde într-o tigaie mare.
Stropiți 1/4 cană de ulei peste ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Tăiați bucățile de baghetă orizontal în jumătate.
Periați părțile tăiate ale pâinii cu restul de 3 linguri de ulei.
Grătar de miel până când termometrul de carne introdus în cele mai groase registre de piese 135 F. pentru mediu-rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe platou și cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute. Lucrând în loturi, aranjați ceapa verde într-un singur strat pe grătar. Grătar până începe să se rumenească, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați la placa de tăiere. Baghetele la grătar, tăiate cu fața în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Tăiați mielul în diagonală în felii subțiri.
Se servește cu ceapă verde, bucăți de baghetă, Aioli, sos de ardei gras roșu și tapenadă.