Sandvișuri cu vinete și roșii la grătar cu pansament Roquefort
Sandvișurile de vinete și roșii la grătar cu pansament Roquefort sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de iaurt, pătrunjel, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de fustă la grătar și salată de rucola cu pansament Roquefort și Catalina, Sandvișuri de legume prăjite cu vinete cu sos de iaurt grecesc, și Sandvișuri cu vinete (vinete) și roșii.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați capetele din vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
4
Tăiați fiecare vinete pe lungime în 3 felii; acoperiți ușor vinetele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
5
Așezați vinetele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți din grătar; tăiați feliile transversal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați feliile de pâine pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Întindeți amestecul de iaurt uniform pe 4 felii de pâine prăjită. Se acoperă fiecare cu 3 bucăți de vinete și 2 felii de roșii; se presară uniform cu sare și piper. Completați fiecare cu 1/2 cană de rucola. Acoperiți cu feliile de pâine prăjită rămase.