Sandvișurile cu salată de pui cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 460 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, piper, muștar creol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui-Rucola Sandvișuri Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Salată De Crab Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cu Salată De Vinete Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ușor primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați felii de pâine pe o foaie de copt; spritz cu spray de gătit cu aromă de unt. Broil 4 în. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Întindeți conservele pe părțile neprăjite ale feliilor de pâine. Topiți fiecare cu 2/3 cană salată de pui și o felie de brânză. Se fierbe 2-3 minute mai mult sau până se topește brânza.