Rețeta salată vietnameză de vită și tăiței de orez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă face 6 porții cu 366 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, sos de pește, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez, Supă vietnameză de tăiței de orez cu carne de vită, și Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză.
Instrucțiuni
1
Faceți salata de tăiței de orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Gatiti vermicelii intr-o cratita mare cu apa clocotita timp de 5 minute. Opriți focul și lăsați tăiței să stea în apă încă 5 minute. Se aruncă într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece, apoi se acoperă cu un prosop umed și se lasă deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Împărțiți tăiței de orez în 4 boluri sau farfurii de servire. Într-un castron mare, aruncați mugurii de fasole, castraveții, menta, ceapa verde și salata verde și așezați deasupra vermicelilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Fidea De Orez
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Într-un wok uscat la foc mediu, amestecați sau agitați alunele doar până când sunt aromate, calde și au o culoare maro moale. Zdrobiți alunele într-un mortar până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Opărit
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Se presară peste amestecul de tăiței de orez.Faceți sosul de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Rețetă De Pizzocheri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Amestecați sosul de pește, oțetul de orez, apa și zahărul într-o cratiță și puneți-l la foc mediu până chiar înainte de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De Pește
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Lasă să se răcească.
8
Adăugați usturoiul, chile și sucul de lămâie în sosul de scufundare.Wok-prăjiți carnea de vită Vietnameză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Avocado Hass Ușor Piure
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Feliați carnea de vită în fâșii de 1/16 inch și combinați într-un castron cu 2 linguri de lemongrass tocat, sosul de pește și jumătate de usturoi. Se lasă deoparte 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Elixirul G
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în două loturi, amestecați ceapa, lămâia rămasă și usturoiul rămas doar până când este parfumat, 1 până la 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați carnea de vită și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Transferați pe o farfurie. Repetați cu ceapa rămasă, lemongrass, usturoi și carne de vită. Întoarceți primul lot de carne de vită în wok, condimentați cu zahărul, sarea și piperul și amestecați pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Serviți carnea de vită deasupra salatei de tăiței de orez și presărați cu alunele rămase. Treceți sosul de scufundare pe lateral și folosiți-l pentru a înmuia sau a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Usturoi Opărit
Rețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper