Salată Toscană De Orez Brun Și Sălbatic
Salata de orez brun și sălbatic toscan este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, pansament toscan, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de orez brun și sălbatic, Salată de orez sălbatic și brun, și Salată De Orez Brun Și Sălbatic Și Orz Cu Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și orez la fiert în cratiță medie, amestecând ocazional; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 45 până la 55 min. sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. (Nu scoateți capacul și nu amestecați în timpul gătitului.)
Se ia de pe foc; puf cu furculita. Mișto.
Puneți orezul într-un castron mare.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor.