Salată Perfectă De Spanac

Salata de spanac perfectă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, slănină piperată, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini quiche cu spanac, slănină și parmezan: Perfect pentru Brunch, Salată Grecească De Spanac În Mini Cupa Phyllo Salată De Spanac Grec În Mi, și Salata chineză Crunch - o salată crocantă cu un dressing oriental este perfectă pentru o după-amiază de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ouăle într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Apoi opriți focul și lăsați să stea în apă timp de 20 de minute.
Scurgeți apa și adăugați gheață deasupra ouălor.
Prăjiți slănina într-o tigaie până când este crocantă/mestecată.
Scoateți pe un prosop de hârtie.
Scurgeți grăsimea într-un bol și rezervați. Dați tigaiei o ștergere cu hârtie de bucătărie.
Feliați ceapa roșie foarte subțire, apoi adăugați-o în tigaie. Gatiti incet pana cand ceapa este caramelizata si redusa.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Feliați ciupercile și adăugați-le în aceeași tigaie cu puțină grăsime de slănină rezervată, dacă este necesar. Gatiti incet pana se caramelizeaza si se rumeneste.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte. Tăiați slănina. Cojiți și feliați ouăle.
Adăugați 3 linguri de grăsime de slănină rezervată, oțet, zahăr, Dijon și sare într-o cratiță mică sau tigaie la foc mediu-mic.
Bateți împreună și încălziți bine până la bule.
Adăugați spanacul într-un castron mare. Aranjați ceapa, ciupercile și slănina deasupra.
Se toarnă pansamentul fierbinte deasupra; aruncați pentru a combina. Aranjați ouăle deasupra și serviți.
Pe porție: Calorii 270; grăsime totală 22,5 grame; grăsimi saturate 7,5 grame; proteine 10 grame; carbohidrați Total 7 grame; zahăr: 2 grame; Fibre 2 grame; Colesterol 123 miligrame; Sodiu 526 miligrame