Salată mesclun și Romaine cu pâine prăjită caldă de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata mesclun și Romaine cu toasturi calde de parmezan. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 97 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, baghetă de pâine, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mesclun Și Cireșe Cu Brânză Caldă De Capră, Salată Romaine cu sos Chipotle și frescă caldă Queso, și Salată De Parmezan Romaine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pâinea prăjită, aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc ușor. Întoarceți pâinea; presărați fiecare felie cu 1 1/2 linguriță de brânză. Se fierbe 1 minut sau până când brânza începe să se topească.
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați șalotele și oțetul într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați ulei, sare, muștar și piper; se amestecă bine cu un tel.
Pentru a pregăti salata, așezați salata verde și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Stropiți vinaigreta peste salată și aruncați ușor pentru a acoperi.