Rețeta salată italiană stratificată este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 111 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pansament cremos, salată de broccoli, bucăți de mâncare salată iceberg și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Paste Italiene Stratificate, Stratificat Italian Dip, și Caserola Italiană Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În adâncime de 3 litri de servire fel de mâncare, salata verde strat, broccoli slaw, fasole, ceapă și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Broccoli
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se amestecă maioneza și pansamentul Italian până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3
Se întinde peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se presară cu brânză. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire sau peste noapte.