Salată de vară cu somon cu crustă de chimen

Salată de vară cu somon cu crustă de chimen
Salata de vară cu somon cu crustă de chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 590 calorii. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți portocale, fasole, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Încercați Somon Cu Crustă De Chimen Cu Guacamol, Chimen Coriandru Crusted Somon, și Somon cu crustă de ierburi cu salată de spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă, adăugați nuci de pin și amestecați până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, așezați toate ingredientele salatei (rezervați jumătate din coriandru și jumătate din nuci de pin pentru garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron separat, amestecați ingredientele de pansament împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron, combinați chimenul, boiaua, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați somonul în 8 benzi și acoperiți cu condimente. Grătiți (sau căutați într-o tigaie antiaderentă periată cu ulei de canola) până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Aruncați salata și pansamentul; împărțiți pe farfurii. Se acoperă cu somon și coriandru rezervat și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista