Salată De Ton În Stil Spaniol
Această rețetă face 4 porții cu 172 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă $1.93 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Salata de ton în stil spaniol ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Tunan și cartofi în stil spaniol, Chill Out, stil spaniol: Gazpacho de roșii galbene, pesmet de migdale prăjite, Piquillos umplute cu salată de ton sau roșii prune, și Salată În Stil Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați salata verde, ulei, oțet, sare și piper într-un castron mare.
Adăugați ingredientele rămase; aruncă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.